Що се отнася до излизането по срещи, според астрологията има няколко зодиакални

...
Що се отнася до излизането по срещи, според астрологията има няколко зодиакални
Коментари Харесай

Тези 5 зодии обичат да се правят на недостъпни

Що се отнася до излизането по срещи, според астрологията има няколко зодиакални знака, които обичат да играят труднодостъпни . Те имат репутацията на занимателни и флиртуващи, само че също неуловими и недостижими.

Според астроложката Стина Гарбис по този въпрос би трябвало да обърнем взор към въздушните и променливите знаци. „ Променливите знаци мъчно стигат до изводи, до момента в който въздушните знаци са непостоянни и постоянно трансформират мнението си, което прави дейностите им сложни за дешифриране “ , изяснява Гарбис пред.

„ Това прави тези зодии страхотни флиртаджии “, добавя тя, само че това значи още, че не е ясно какво те в действителност желаят. Ще ги видите ли в миналото още веднъж - кой знае?

Зодиите, които играят труднодостъпни, от време на време може да наподобяват отдадени, само че в никакъв случай не можете да сте прекомерно сигурни какво мислят. Накратко: те обичат да бъдат търсени, тъй че в случай че в последна сметка съвпаднете с един от тези знаци в приложение за запознанства, смекчете упованията си, що се отнася до това какъв брой дейни ще бъдат те в реалност . Същото може да се отнася и до обвързване.

Ако излизате с някого, който наподобява ту парещ, ту леден (както пее Кейти Пери), има възможност той да е представител на един от следните знаци, които обичат да се вършат на недостъпни . Вижте в галерията тук кои са те:
 Петте зодии, които обичат да се вършат на недостъпни  Петте зодии, които обичат да се вършат на недостъпни  Петте зодии, които обичат да се вършат на недостъпни  Петте зодии, които обичат да се вършат на недостъпни
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР